Nyheter från tidigare år

Tidigare års nyhetsartiklar

Preliminärt: Alla matcher spelas i denna hall!

Preliminärt: Cupens alla matcher spelas i Sjöfruhallen, Tomtebo! Vi har preliminärbokat Sjöfruhallen från morgon till kväll torsdag-söndag och räknar därför med att hela cupen spelas där.Kul att få ett tydligt cupområde där alla lag samlas under några dagar!
Läs mer ...

Deadline för anmälan!

Nu har deadline för anmälan bestämts och publicerats under 'Information' samt 'Anmälan'. Fredag 20 oktober 24.00 stänger anmälan. Se till att anmäla er innan dess! 
Läs mer ...

Anmälan har öppnat!

Anmälan har öppnat!Nu har anmälan äntligen öppnat efter nästan ett års väntan och vi är väldigt taggade inför årets cup.Några har redan frågat när anmälan stänger och det är inte bestämt än. Preliminärt stoppdatum kommer troligtvis publiceras nu i helgen!Har ni frågor angående anmälan eller övriga frågor och funderingar om cupen, tveka inte att höra av er! Ni hittar oss under 'Kontakt'Hoppas vi ses i höst!
Läs mer ...

Gratis inträde till SFL premiär!

Alla lag i årets Umeå Höstfutsal kommer ha gratis inträde till premiären i SFL (högstaligan i svensk futsal) mellan Täfteå IK och Norrköping FK! Matchen spelas på lördag på Umeå Energi Arena Vatten 19.30. Båda lagen gör sin tredje säsong i Sveriges högsta liga och drabbningarna mellan dessa lag brukar alltid vara jämna och spännande. Vi ser fram emot högklassig futsal och stor publik! Lagbiljetter kommer att delas ut till respektive lag under helgen.
Läs mer ...

Vi finns nu på Instagram!

Vi finns nu på Instagram! Sök på 'umeahostfutsal' eller gå direkt in på https://www.instagram.com/umeahostfutsal/ och börja följ oss! Ni får följa allt ifrån det dagliga jobbet med förberedelser till spelprogram och resultat under cupen, samt mycket mer.
Läs mer ...

Byte av lokal för inkvartering

Vi kommer byta lokal för inkvartering av de lag som kommer utifrån. Ersängsskolan blir den nya övernattningslokalen. Detta beror på att Ålidhemsskolan ska användas som undervisningslokaler den helgen och undervisning går självklart före! Ersängsskolan har i flera år använts i samband med Umeå Fotbollsfestival och skolan ligger endast 1km från Sporthushallen som är en av våra spelplatser.
Läs mer ...

Lokal för övernattning klar!

Övernattningslokalen för Umeå Höstfutsal 2016 är nu bokad och det blir Ålidhemsskolan. Lokalen känns klockren både eftersom cupen kommer att spelas där, samt att Ålidhem Centrum med flera matbutiker och restauranger ligger precis i anslutning! Ni hittar bl.a karta och bilder på skolan om ni går in på "Om Cupen" och "Logi".
Läs mer ...

De första finska lagen anmälda!

De två första finska lagen är nu anmälda! Oulunsalo Pallo P05 lag blå och vit från Uleåsalo kommer till Umeå i höst för att spela Umeå Höstfutsal.Förra året hade vi några finska lag med i cupen och i år hoppas vi och tror på ytterligare ett antal! Ännu fler finska lag kontaktar oss just nu och är intresserade, så vi hoppas att även de kommer till skott! Detta bådar mycket gott för årets cup.
Läs mer ...

Viktig information om laganmälan!

OBS! Viktig information om laganmälan: Sista anmälningsdatum för årets cup är nu helt spikad! Senast fredagen den 21a Oktober ska anmälan och inbetalning vara gjord. Bankgiro-numret är 187-8602 och inbetalningen ska märkas med lagnamn och klass. Anmälningsavgiften per lag är 1000 kr för P9/F9-P13/F13 och 1500 kr per lag för P15/F15 och P17/F17. Denna information hittar ni även på cupens startsida under "Om Cupen" och "Frågor och svar om Umeå Höstfutsal" om ni scrollar ner. Hoppas vi ses i höst!
Läs mer ...

Nytt för i år!

Med lite mindre än 2 månader kvar till årets cup kommer här några uppdateringar om vad som är nytt för i år!: - Som ni kanske redan märkt är det 2 nya cuparrangörer i år, Arvid och Magnus. Ni hittar de kontaktuppgifter ni behöver under "Kontakt" uppe till höger på sidan! - Lag från asylboende kommer bjudas in till cupen! - Spikade speldagar för de olika klasserna finns nu publicerade "Datum" om ni går in på "Om cupen"! - Inga vinnare kommer koras i åldersklasserna upp till 12 år, det vill säga i 9- och 11-års klassen. Mer information om…
Läs mer ...

Tack!

Stort tack till alla spelare, ledare, domare, funktionärer, prisutdelare och all publik för att vi tillsammans lyckades genomföra den första upplagan av Umeå Höstfutsal på ett - tycker vi - fantastiskt sätt! Vi i tävlingsledningen är redan laddade för nästa år och kommer att arbeta stenhårt för att göra cupen så stor och bra som det över huvud taget är möjligt redan till nästa år. Hoppas att vi ses 2016!
Läs mer ...

Internationellt besök!

Under helgen har Umeå Höstfutsal utökats med två finska lag - TP 47 Dogs och TP 47 Cats - som ska kommer att spela i P 13. Klassen är den största i turneringen med åtta anmälda lag hittills.
Läs mer ...

Anmälda lag ligger nu ute!

Under fliken "anmälan - anmälda lag" kan du nu spana in vilka lag som anmält sig och i vilka klasser! Spana in vilka som just ditt lag kan möta när cupen drar igång om en knapp månad!
Läs mer ...